Album De Cununie Civila In Brasov (5)

Album de cununie civila in Brasov realizat la comanda pentru mirii nostrii, Bucurel si Mioara. Mirii au fost cei care au ales imaginile pe care le-am asezat cu grija in colaje. Mai exact mireasa 🙂 Au ales un album pentru ei si unul pentru nasi.

Dimensiunile albumelor sunt: 20x20cm inchis, 20x40cm deschis cu o coperta fotografica laminata la cald cu o textura mata. Albumul de cununie are in interior colaje tiparite pe o hartie foto de timp mat, fara prea multe refelexii, insa cu o saturatie potrivita pentru ca fotografiile sa fie intacte peste ani si ani.

Album de cununie civila in Brasov

Unde au fost realizate albumele: Emotional Albums din Brasov

Album de cununie civila in Brasov. Fotograf profesionist de nunta Brasov. Fotografii ziua cununiei civile de la Primaria Brasov cu mirele si mireasa.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.