Pe aceasta pagina veti vedea fotografii de la botez Covasna, care a avut loc la Hotel Caprioara, din aceeasi localitate. Am inclus fotografii de botez de la biserica, sedinta foto cu bebe si parintii si cateva de la petrecerea de botez si cu tortul de botez.

Fotografii de la biserica botez Covasna

Unde au fost realizate fotografiile de la biserica? La biserica ortodoxa din Covasna cu hramul „Inaltarea Domnului„. De obicei inainte de biserica realizam fotografiile de familie cu parintii si nasii, insa acum am avut suficient timp intre biserica si sala. Asa ca am realizat fotografiile de familie dupa slujba botezului din Covasna.

Mai jos puteti vedea fotografii cu hainutele pregatite de nasi pentru micutul Alexander. Precum si fotografii din timpul savarsirii Tainei Sfantului Botez din biserica.

Fotografii cu decoratiunile de botez de la Hotelul Caprioara din Covasna

Am inclus cateva fotografii cu decoratiunile de botez de la Hotelul Caprioara. Culorile au fost atent alese, sa se potriveasca micutului Alexander. Totul a fost frumos pregatit, pentru ca petrecerea de botez sa fie una reusita.

Fotografii de la sedinta foto de botez

Sedinta foto de botez cu bebe si parintii

Micutul botezat a fost cumintel. Tot timpul atent catre noi, mai ales ca ne-am inarmat si cu un blitz, ca sa captam si mai mult atentia bebelusului. Fotografiile de botez au fost realizate in camera de hotel pusa la dispozitie de organizatori. Mami si tati au fost foarte mandrii de micutul lor, mai ales ca a si zambit din cand in cand. Va invitam sa priviti cateva dintre fotografiile realizate in timpul sedintei foto de botez.

Fotografii de la petrecerea de botez

Mai jos puteti vedea cateva fotografii cu parintii si nasii, de la petrecerea de botez. Ultimele fotografii sunt cu tortul de botez, care a aratat foarte bine

Botez Covasna. Fotografii de botez de la Hotelul Caprioara. Fotograf profesionist de botez. Servicii foto video botez sau nunta in Covasna.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!