Mai jos puteti vedea foto botez Brasov, cu micuta Noel din cea mai frumoasa zi pentru ea si parintii ei.

Ziua botezului a fost una calduroasa, dat fiind ca era mijlocul lui noiembrie. Soarele batea bland pe fereastra camerei unde am facut fotografiile de botez cu micuta. Ca ca obicei fotografiile le-am realizat acasa, inainte de a pleca spre biserica. Sedinta foto de botez cu Noel a ducurs bine, pana cand micutei noastre i s-a facut foame. Ne-am retras pentru a-i permite mamei sa o alapteze. Intre timp tatal ne-a adus bratarica din maternitate si un pahar de cafea din ziua nasterii lui Noel. Dupa care am facut fotografii cu parintii si Noel.

Foto botez Brasov

Sedinta foto de botez in Brasov

Fotografiile de la sedinta foto de acasa, inainte de biserica. Sedinta foto cu bebe Noel si parintii.

Fotografii inainte de botezul din biserica

Foto botez Brasov

Parintii si nasii au ales ca micuta lor sa fie increstinata la biserica de lemn din Poiana Brasov. Aceasta are statutul de manastire, slujitor fiind parintele Hristofor. Un om bland si bun. Niciodata nu l-am vazut nervos sau impacientat, desi la o nunta intarziasem mai bine de o ora. Cateva fotografii cu parintii si nasii inainte de a intra in biserica.

Fotografii cu Taina Botezului de la Manastirea Poiana Brasov

Cu blandete si calm, asa a decurs taina botezului micutei Noel. Cristelnita a fost frumos decorata de nasi, aratand ca un imens potir. In fotografiile de botez de mai jos, puteti vedea ca nasii au fost foarte emotionati, ca si parintii de altfel. Inainte de a pleca de la biserica, am facut o fotografie de grup in fata manastirii.

Fotografii de la petrecerea de botez

Foto botez Brasov

Petrecerea botezului a avut loc la Hotelul Alpin, din Poiana Brasov. Sala de petrecere a fost superba, tot nasii fiind cei care s-au ocupat de decorarea acesteia. CUm a scris si pe invitatie. am inceput aceasta zi cu un zambet pe chip, cand am vazut-o pe Noel si am incheiat-o cu un pahar de sampanie in cinstea ei si a parintilor.

Foto botez Brasov. Fotografiile botezului micutei Noel din Brasov. Fotografii de la botezul din Poiana Brasov, de la manastirea de lemn.


Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.


Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!