Fotograf botez Codlea - fotografii de acasa cu parintii si bebe

Fotograf botez Codlea cu cele mai frumoase fotografii din cea mai insemnata zi pentru micutul Aron Andrei. ne cunoastem cu parintii de ceva ani, tot noi fiind cei care am realizat fotografiile si in ziua nuntii celor din de la Moieciu de acum ceva ani. Dupa multe asteptari, speranta si rugaciuni, le-a fost daruit micutul Andrei. Un copil dorit, iubit simult asteptat de cei doi parinti.

Il iubesc nespus pe pruncul lor, iar aceste fotografii realizate in ziua botezului micutului lor, le vor aminti pentru totdeauna cat de dorit a fost.

Fotograf botez Codlea

Unde au fost realizate fotografiile: acasa la parinti in Halchiu, Codlea si la Hanul din Ardeal. Am inclus fotografii din ziua botezului din Codlea/Halciu de acasa cu parintii si nasii, de la biserica, precum si de la sala. Aici invitatii, bunicii, nasii si parintii s-au bucurat pe depin pentru micutul lor Andrei Aron. Mai jos puteti vedea aceste fotografii de botez Codlea.

Fotograf botez Codlea. Fotografii cu bebe si parintii din ziua botezului din Halchiu si Codlea. Petrecerea a avut loc la Hanul din Ardeal de langa Bod.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Nunta Moeciu - cununie religioasa

Nunta Moeciu

Fotografii de la nunta Moeciu cu Petronela si Marinica. Doi miri care au ales o locatie de nunta unica, cu o panorama superba asupra Masivului…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.

Scroll to Top