Fotografii familie Brasov

Fotografii familie Brasov realizate la inceputul toamnei in Brasov, cu o fetita de 4 ani si parintii sai. Parintii si-au dorit ca la 4 ani si jumatate sa aibe o amintire frumoasa cu fetita lor, inainte de a venit iarna. Avantajul realizarii fotografiilor toamna devreme, este ca putem prinde vreme frumoasa afara, astfel incat copii se pot juca in voie, fara prea multe haine. Sedinta foto de familie am realizat-o in doua zone. prima parte a fost in preajma Turnului Alb si Negru din centrul istoric al Brasovului.

Pentru mine este o placere sa realizez fotografii de familie in brasov, orasul fiind potrivit pentru acest tip de fotografii. Zona brasovului pune la dispozitie multe locatii unde putem realiza fotografiile de familie in aer liber, cand ne permite vremea. A doua parte a fotografiilor am realizat-o in zona parcarilor de la belvedere de pe drumul Poienii Brasov.

Fotografii familie Brasov

Unde au fost realizate fotografiile de familie: in zona Turnului Negru si Alb din Brasov si pe drumul Poienii Brasov.

Fotografii familie Brasov. Fotograf profesionist de copii si de familie din Brasov. Sedinta foto de familie cu fetita de 4 ani si parintii sai toamna.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii Mot Brasov (1)

Fotografii mot Brasov

Fotografii mot Brasov dintr-o zi speciala pentru micutul Eric si parintii sai. Evenimentul s-a desfasurat intr-o dupa amiaza calduroasa de iulie la Simon, langa Bran …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.