Fotografii Mot Brasov (1)

Fotografii mot Brasov dintr-o zi speciala pentru micutul Eric si parintii sai. Evenimentul s-a desfasurat intr-o dupa amiaza calduroasa de iulie la Simon, langa Bran Moieciu. Parintii au ales pensiunea Happy Times pentru momentele fericite din familie, de mai multe ori pana acum.

Am inceput fotografiile cu micutul Eric, care a fost receptiv si tare curios, ca orice copilas plin de energie. Mai apoi fotografiilor de mot s-au alaturat si cei care au fost prezenti la aceasta luare de mot.

Fotografii mot Brasov

Unde au fost realizate fotografiile de mot: la pensiunea Happy Times din localitatea Simon, judetul Brasov. Am inclus in continuare fotografii de la motul din Brasov cu principalele momente si bineinteles cu cele 3 obiecte pe care le-a ales micutul Eric. Va invitam sa priviti mai jos Fotografii mot Brasov.

Tavita de unde a ales micutul Eric a fost plina cu multe lucruri captivante. Insa micutul nostru a ales cum nu se putea mai bine, un mouse, o minge de fotbal si o iconita. Sa il ajute bunul Dumnezeu pe viitor si sa ii calauzeasca pasii spre cel mai bun destin.

Fotografii mot Brasov. Sedinta foto cu luarea motului la un an in Brasov. Fotograf profesionist bebelusi si copii Brasov.

Ce spune traditia despre taierea motului?

Tăierea moțului în primul an de viață este o ceremonie practicată în special în Oltenia, Muntenia și Moldova. Potrivit acestui obicei, până ce copilul nu împlinește un an de zile nu se taie deloc din părul său. După împlinirea vârstei de 1 an, dar nu mai târziu de 3 ani, părinții și nașii stabilesc data tăierii moțului. În ziua respectivă, nașii îmbracă pruncul de sărbătoare și îl dau cadouri care constau în bani, animale sau alte bunuri. Drept mulțumire, părinții copilului dau o petrecere la care participă rudele apropiate și prietenii. La petrecere are loc și ceremonia propriu-zisă de tăiere a moțului.

Copilul, îmbrăcat în haine noi, este așezat pe un scaun și nașa sau nașul îi leagă părul cu o fundiță roșie sau albastră. Apoi nașul sau nașa de botez ia o foarfecă și taie o șuviță din părul celui mic. Șuvița va fi lipită pe un bănuț de argint, cu ceară picurată din lumânarea de botez. În unele zone, se cumpăără și o turtă sau un covrig foarte mare făcut din cocă de cozonac. După tăierea moțului, copilul este trecut prin turta care, după ceremonie, le este împărțită invitaților. În unele zone, turta este ruptă doar la fetițe și moțul se taie doar la băieți. După tăierea moțului și ruperea turtei, în fața copilului este așezată o tavă plină cu obiecte. Copilul are voie să aleaga 3 dintre ele. Se consideră că obiectele alese prevestesc viitorul copilului.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii Mot Brasov (1)

Fotografii mot Brasov

Fotografii mot Brasov dintr-o zi speciala pentru micutul Eric si parintii sai. Evenimentul s-a desfasurat intr-o dupa amiaza calduroasa de iulie la Simon, langa Bran …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.