Fotografii de gravida in costum popular langa Brasov, la cativa pasi. Mirii nostrii, Andrei si Ioana vor deveni parinti. Este un sentiment tare placut sa vezi cum mirii pe care i-ai fotografiat acum un an vor deveni parinti pentru prima oara.

Fotografii gravida in costum popular

Unde au fost realizate fotografiile: intre Holbav si Vulcan, langa localitatea Brasov la 20 km. O zona deosebit de frumoasa si linistita pentru realizarea sedintelor foto de cuplu sau de familie.

Fotografiile cu graviduta noastra in costum popular traditional romanesc, au fost realizate si cu ajutorul tatlui, Andrei, care a fost prezent langa noi. Si el ca si sotia lui, a purtat o ie romaneasca traditionala. Fotografiile de la aceasta sedinta foto de graviduta ilustreaza tandretea si grija parintilor pentru pruncul care va veni pe lume. Sedinta foto de graviduta am realizat-o pe insearate cand lumina este mai blanda in acest sfarsit de luna aprilie.

Sedinta foto gravida costum popular Brasov

Parintii au dorit cateva fotografii, imbracati si in hainele din ziua de azi , pentru a-si aminti de aceasta perioada. Asa ca ne-am intors in Cristian si dupa ce s-au schimbat, am realizat aceste fotografii de graviduta imbracata in haine casual.

Pentru ca parintii isi doreau cat mai repede aceste fotografii de la sedinta foto de graviduta in port traditional romanesc, am livrat aceste fotografii la 2 ore de la realizarea lor. ca parintii si cei apropiati lor sa se bucure din plin de ele. Graba mare era ca, Ioana, graviduta noastra avea 38 de saptamani si… putea sa apara oricand micutul prunc.

Gravida in costum popular. Fotografii graviduta la 38 de saptamani inbracata in port tratitional popular romanesc din Tara Barsei.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!