Fotografii de la sedinta foto gravida in luna a 9-a de sarcina. Ne cunoastem de mai bine de trei ani cu Gabriel si Ioana. Le-am fost fotograf si la nunta lor din 2015, si iata ca dupa doar cativa ani, le sunt fotograf si la sedinta foto de gravida.

Sedinta foto gravida Brasov

Unde au fost realizate fotografiile de gravida? Fotografiile de graviduta le-am realizat acasa la Sanpetru. unde locuiesc de cand s-au cununat cei doi frumusei. Am primit cu mare bucurie vestea ca Ioana era gravida, fiind cu o luna mai mica sarcina decat sotia mea. Bucuria a fost si mai mare. Este frumos sa vezi ca dupa cativa ani, familia se mareste si totul capata sens si culoare.

Sedinta foto a fost realizata mai mult pe casa scarii. Aici aveam mai mult spatiu pentru a surprinde in fotografii cadre mai largi sau mai inguste cu viitorii parinti. Am folosit diverse lucruri pe care micuta Anastasia le va imbraca dupa ce se va naste. In acest fel fotografiile cu gravida noastra au captat culoare si nitel mai multa emotie.

Fotografii de gravida

Fotografiile de la aceasta sedinta foto au fost realizate in decursul a 90 de minute. Am reusit sa livrez fotografiile de la sedinta foto de gravida in mai putin de 24 de ore. Intotdeauna parintii sunt foarte nerabdatori sa vada aceste fotografii de gravida. Au un farmec anume, pentru ca fiecare gravida stralucreste intr-un fel anume, avand o viata in pantece.

Sedinta foto gravida. Fotografii gravida la 9 luni de sarcina in Brasov. Fotografie de graviduta. Fotograf profesionist bebe si gravida in Brasov. Fotografiile de obieci le livram in maxim 24 de ore de la incheierea sedintei foto de gravida.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!