Sedinta foto parinti si copil mic

Sedinta foto parinti si copil mic

Sedinta foto parinti si copil mic la noua luni, aproape de Brasov. Fotografii realizate intr-un superb peisaj de toamna, cu proaspata familie.

Parintii si-au dorit sa marcheze intr-un mod cat se poate de frumos, aniversarea a doi ani de la nunta lor. Da, in ziua cand am realizat aceste fotografii cu parintii si bebe, se implineau doi ani de la cununia lor. A fost o placere, ca de fiecare data, sa lucrez cu Iuliana si Leon. Cei doi sunt deschisi si tare cooperanti. Se pare ca aceste caracteristici au fost mostenite si de micutul lor David. Acesta a fost cumintel, ascultator si atent, fiind o placere sa il fotografiez.

Sedinta foto parinti si copil mic

Unde au fost realizate fotografiile: aproape de Cristian, intr-o padure ce incepea sa se decoloreze si sa se imbrace in straie de toamna.

Fotografiie de familie cu paritnii si bebe la 9 luni, au fost realizate la mijlocul lunii octombrie.

Sedinta foto parinti si copil mic. Fotografii cu bebe de 9 luni si parintii sai aproape de Brasov. Fotograf profesionist bebe si copii Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii miri lacul de smarald Racos

Fotografii miri

Bine ati venit pe pagina cu fotografii miri. Aici veti putea vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress cu Bogdan si Andreea. Mirii…
Vezi fotografiile…
Nunta Moeciu - cununie religioasa

Nunta Moeciu

Fotografii de la nunta Moeciu cu Petronela si Marinica. Doi miri care au ales o locatie de nunta unica, cu o panorama superba asupra Masivului…
Vezi fotografiile…
tort nunta Bran

Nunta Bran

Fotografii de la nunta Bran cu Razvan si Bianca. Dupa o sedinta foto reusita, pe dealurile din jurul Simonului, a urmat ziua nuntii, mirilor nostrii.…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

5/51 rating

Scroll to Top