Sedinta foto parinti si copil mic la noua luni, aproape de Brasov. Fotografii realizate intr-un superb peisaj de toamna, cu proaspata familie.

Parintii si-au dorit sa marcheze intr-un mod cat se poate de frumos, aniversarea a doi ani de la nunta lor. Da, in ziua cand am realizat aceste fotografii cu parintii si bebe, se implineau doi ani de la cununia lor. A fost o placere, ca de fiecare data, sa lucrez cu Iuliana si Leon. Cei doi sunt deschisi si tare cooperanti. Se pare ca aceste caracteristici au fost mostenite si de micutul lor David. Acesta a fost cumintel, ascultator si atent, fiind o placere sa il fotografiez.

Sedinta foto parinti si copil mic

Unde au fost realizate fotografiile: aproape de Cristian, intr-o padure ce incepea sa se decoloreze si sa se imbrace in straie de toamna.

Fotografiie de familie cu paritnii si bebe la 9 luni, au fost realizate la mijlocul lunii octombrie.

Sedinta foto parinti si copil mic. Fotografii cu bebe de 9 luni si parintii sai aproape de Brasov. Fotograf profesionist bebe si copii Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!