Album de nunta Brasov

Album de nunta Brasov realizat la comanda cu fotografiile pe care mirii le-au ales din ziua nuntii, de la sedinta foto save the date si de la sedinta foto dupa nunta, trash the dress.

Album de nunta Brasov personalizat cu fotografiile nuntii

Mirii au ales fotografiile, iar noi ne-am ocupat de asezarea acestora in colaje si micile retusuri. Dupa ce grafica a fost gata, am trimis-omirilor pentru a-si da acceptul pentru printul albumului de nunta din Brasov.

Unde au fost realizate albumele: Emotion ALBUMS din Brasov.

Albumele de nunta au o coperta din imitatie de piele de culoare albastra, prima si ultima pagina din album fiind de catifea din aceeasi culoare. Hartia foto folosita afost mata cristial. Culorile se vor netine foarte bine in timp, paginile nelipindu-se ca in cazul hartiei lucioase.

Mirii au ales pachetul cu 3 albume si cutie pentru albumul mare.
Dimensiunile albumelor de nunta din Brasov sunt:

  • album miri 30x30cm inchis, 30x60cm deschis.
  • album nasi 20x40cm inchis, 20x40cm deschis.
  • album pocket 10x10cm inchis, 10x20cm deschis.

Album de nunta Brasov. Colaje albume de nunta din Brasov, Rasnov, Bran. Albume de nunta personalizate cu fotografiile din ziua nuntii alese de miri.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

fotografii de grup nunta Brasov

Nunta Brasov

Pe aceasta pagina veti vedea o nunta Brasov, fotografii din cea mai frumoasa si speciala zi pentru mirii Adel si Benjamin. Fotografiile nuntii au fost …
Vezi fotografiile…
Fotografii Miri Castelul Peles

Nunta Vintage

Dupa o nunta vintage, a urmat o sedinta foto trash the dress vintage la Castelu Peles din Sinaia. Mirii udpa nunta au plecat inapoi in …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.