Fotografii cununie civila Brasov cu Ionut si Karla. Cununia a fost oficiata la Primaria Brasov. Am inclus pe aceasta pagina fotografii dinaintea cununiei civile, fotografii din timpul cununiei civile si dupa cununia civila. Mirii au avut noroc de o zi frumoasa, precum iubirea lor. Fotografiile din parc au fost pline de soare, voie buna si multa iubire.

Fotografii cununie civila Brasov

Fotografiile realizate in timpul cununiei civile de la Primaria Brasov. Fotografii cu miri realizate inaintea cununiei civile, pe platoul din incinta Primariei Brasov, de fotograf brasov.

Timpul pentru realizarea fotografiilor de la Primaria BRasov, dinaintea oficierii cununiei civile este destul de limitat. De aceea sfatuim mirii sa vina mai repede cu 20 de minute cel putin inainte de programarea de la cununia civila. Locurile de parcare in centrul Brasovului sunt destul de limitate, de aceea este important sa avem un timp suplimentar. Oficierea cununiei civile dureaza 5 minute cu tot cu oficierea si cu semnarea actelor. Este important ca toata lumea sa fie pe platou cu 15 minute inainte. In acest fel toti invitatii vor avea fotografii cu mirii inainte de a intra la oficiere.

Fotografii din parc cu mirii, nasii si invitatii de la cununia civila din Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: parcul central „Nicolae Titulescu”. Dupa cununia civila am mers in parc cu mirii, nasii, parintii si invitatii de la cununia civila. Fotografiile au fost realizate pe aleea centrala a parcului din Brasov. Cununia civila de la Primaria Brasov cu Ionut si Karla, cele mai frumoase fotografii le puteti vedea mai jos.

Fotograf pentru ziua cununiei civile din Brasov. Fotografii din ziua cununiei de al Primaria Brasov. Fotograf profesionist cununie civila in Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!