Cununie civila Primaria Brasov intr-o zi frumoasa de vara. Cei doi au venit tocmai din Bucuresti pentru oficierea cununiei civile de la primaria din Brasov. Dupa cum stiti cununia civla se programaeaza cu 10 zile inainte, asa ca nu veti sti cu siguranta cum va fi vremea in aceasta unica zi. Tot ce va puteti dori este sa nu ploua, caci in Brasov vremea este destul de capricioasa.

Cununie civila Primaria Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: la Primaria Brasov. Am inclus pe aceasta pagina cu fotografii de la cununia civila imagini de la primarie, dinaintea oficierii cununiei. Din timpul oficierii cununiei civile, precum si din parcul central din Brasov ” Nicolae Titulescu”, unde am realizat fotografii cu mirii sin invitatii prezenti la cununia civila din Brasov.

Mirii au ales pentru cununia civila sa se imbrace in port traditional romanesc, in binecunoscuta „IE”. O zi frumoasa de care isi vor aminti cu siguranta peste ani si ani, ziua cununiei civile din brasov.

Cununie civila Primaria Brasov. Fotografii de la oficierea cununiei civile de la Primaria orasului brasov. Fotograf profesionist pentru cuniile civile din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.