Foto cununie Primaria Brasov

Bine ai venit pe pagina cu foto cununie Primaria Brasov. Mirii nostrii Alexandra si Siviu au hotarat ca sa fie uniti civil cu doua zile inainte de ziua nuntii. Recomandam sa faceti cununia civila in alta zi pentru ca in acest fel castigam timp important in ziua nuntii. Aproape 2 ore se castiga in acest fel in ziua nuntii, mai ales ca nu veti mai fi stresati cu locurile de parcare. Intr-o zi de sambata si la pranz cand de obicei se oficiaza cele mai multe cununii civile la Primaria din brasov, parcarea de la parc este plina la refuz.

In acest fel, daca alegeti alta zi pentru cununia civila, veti fi mai relaxati in ziua nuntii, stiind ca de acasa veti merge doar la biserica si apoi la sala de nunta.

Foto cununie Primaria Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: in interiorul Primariei din Brasov si in parcul central „Nicolae Titulescu”. De obicei realizam fotografii cu mirii si invitatii acestora pe platoul din incinta primariei. Aici este un loc ideal pentru a realiza fotografiile de la cununie, mai ales daca fara este foarte frig sau ploua. Dupa oficierea cununiei civile am mers in parcul central pentru fotografii cu mirii si toti invitatii.

Din pacate in ziua cununiei civile a Alexandrei si a lui Silviu, a inceput sa ploua cand am iesit din primarie. Asa ca ne-am grabit sa facem fotografiile din parc intr-untimp mai scurt, ca sa nu se inteteasca ploaia. Poate este un semn de belsug pentru cei doi miri. Doamne ajuta si Casa de piatra!

Foto cununie Primaria Brasov. Fotografii civila realizate de fotograf Brasov. Servicii foto pentru ziua cununiei civile de la Primaria Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta voastra, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!