Ati ajuns pe pagina fotograf cununie Brasov. Am publicat cateva fotografii de la cununia civila a Cristinei si a lui ALexandru. Cununia civila de la primarie, a avut loc in judetul Brasov, in localitatea Prejmer.

Inainte de a merge la primaria din Prejmer, m-am intalnit cu cei doi logodnici in fata bisericii fortificate din Prejmer. M-am gandit ca este un loc frumos pentru a realizat fotografiile de cuplu cu cei doi. Dat fiind ca aceasta cununie civila a avut loc cu o zi inainte de frumoasa zi de 8 martie, acesta era singurul loc din Prejmer, unde puteam face aceste fotografii inainte de cununia civila. Afara peisajul nu era primitor. Copacii nu infrunzisera , iar vantul batea destul de puternic, in rafale. In interiorul cetatii Prejmer era adapost. Am fost norocosi, caci in 45 de minute se inchidea cetatea si nu mai puteam realiza fotografiile. Cei doi miri au fost deschisi, fiind o placere sa lucram impreuna. Fotografiile le-am realizat in interiorul cetatii fortificate si afara acesteia.


Fotograf cununie Brasov

Dupa aceasta scurta sedinta foto de cuplu, ne-am indreptat catre primaria Prejmer, pentru oficierea cununiei civile. Cei dragi ii asteptau cu nerabdare in sala de teatru, care se afla in incinta primariei. Oficierea cununiei civile s-a desfasurat pe scena, iar invitatii au luat loc pe scaune. Totula fost cald si frumos, dupa cum veti vedea si in fotografiile cununiei civile.

Unde au fost realizate fotografiile: cetatea fortificata Prejmer si primaria din aceeasi localitate.

Fotograf cununie Brasov. Cele mai frumoase fotografii de la cununa civila de la primarie si de la sedinta foto de cuplu cu mirii. Fotografii din ziua cununiei civile din Prejmer.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!