Fotografii cu miri costume populare romanesti din Tara Barsei. Un altfel de cununie civila de la primarie cu doi miri hazlii si plini de viata. Fotografiile de la cununia civila in port popular romanesc au fost realizate in localitatea Cristian din judetul Brasov. De la bun inceput pot spune ca a fost o bucurie imensa sa fie prezent la asemenea momente frumoase. Cununia civila a fost oficiata de secretara comuneii Cristian. Si dansa fiind foarte emotionata, cunoscandu-i pe miri. Comunitatea din aceasta localitate este destul de mica si toata lumea stie pe toata lumea. De aceea si au fost prezenti in numar atat de mare in costume trationionale romanesti.

Miri costume populare

Unde au fost realizate fotografiile: Cristina, de langa Brasov. Mirii si invitatii acestora, impreuna cu nasii s-au bucurat enorm pentru aceasta zi frumoasa. Toata lumea a fost cu zambetul pe buze, nici nu avea cum sa fie altfel. S-a ras si s-a plans de bucurie. Toate starile le veti putea vedea mai jos, in fotografiile cu mirii in costumele traditionale romanesti.

Fotografiile cu mirii in port popular, au fost livrate repede. mai exact chiar in acea seara. Caci mirii au sarbatorit cu invitatii la Sala mare din Cristian cununia civila. Asteptam cu mare nerabdare ziua nuntii mirilor nostrii, care va fi peste 2 zile. Intotdeauna nuntile in costume traditionale, au un farmec aparte. Fotografiile acestea vor fi cu adevarat apreciate peste 50 de ani poate, cand portul popular romanesc va fi disparut de mult timp din pacate.

Miri costume populare. Cununie civila in port popular romanesc. Fotografii realizate cu miri si invitatii de la cununia civila in costume traditionale in localitatea Cristian de langa Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!