Fotografii de cuplu intr-o livada inflorita in apropierea Brasovului. Va marturiesc ca de mult imi doream o sedinta foto cu pomi infloriti. Le-am propus mirilor, inca de acum cateva saptamani, cand am programat sedinta foto. Cei doi au gasit o livada superba in apropiere de Brasov. Cand am plecat de acasa spre locul de intalnire ploua cu galeata, era o rupere de nori. Speram doar ca unde se afla livada de meri sa nu ploua. Cand am ajuns doar se oprise ploaia. Am avut noroc. Era pacat, caci mirii au venit de la Bucuresti pentru a realiza aceasta sedinta foto save the date in livada inflorita. Prea multe ocazii pana la nunta nu mai aveam. Si, uite asa, printre stropii de ploaie si iarba frageda, am realizat fotografiile cu Raluca si Marian.

Fotografii de cuplu livada inflorita

Unde au fost realizate fotografiile: in aporpierea Brasovului

A trebuit sa incheiem sedinta foto caci cerul s-a intunecat din nou si a inceput sa picure cu picaturi mari de vara. Ne-am oprit doi kilometrii mai departe pentru a face cateva fotografii in lanul de rapita pe care l-am gasit la marginea drumului.

Fotografii de cuplu livada inflorita. Save the date cu pomi infloriti in jur. Sedinta foto de cuplu cu viitorii miri intr-o livada de meri infloriti cu diferite culori. Sedinta foto cu el si ea primavara, in luna mai aproape de Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!