Cuplu toamna - sedinta foto save the date

Cuplu toamna intr-un peisaj de vis, cu o lumina fantastic de calda si blanda. Fotografie de cuplu realizata la poalele Tampei, in peisajul superb de toamna. De ce cuplu toamna? Pentru ca dupa mine, toamna, este cel mai frumos anotimp. Toamna adevarata in viziunea mea tine numai 2-3 saptamani. undeva pe la mijlocul lunii octombrie, pana cand vine noiembrie cu bruma groasa de alunga toate frunzle multicolore din copacii impodobiti.

Cuplu toamna – sedinta foto „save the date”

Unde au fost realizate fotografiile: in partea de sus a Aleei Tiberiu Brediceanu din Brasov. Inital programasem cu mirii sa mergem sus pe Tampa. Ne-am intalnit in fata telecabinei Brasov, urma sa urcam impreuna. Insa cand am ajuns, surpriza, era in revizie si urama sa fie in revizie inca o saptamana. Cum nu ne puteam permite sa mai asteptam o saptamana pentru sedinta foto cuplu toamna, pentru ca urmau sa ne paraseasca frunzele, am decis impreuna sa facem fotografiile in josul Tampei, si nu am gresit.

Am livrata aceste fotografii de cuplu toamna, chiar in seara in care le-am realizat, pentru ca viitorii mei miri sa se bucure de depin de aceasta frumoasa experienta avuta impreuna.

Cuplu toamna. Sedinta foto save the date toamna la poalele Tampei in orasul Brasov. Fotograf profesionist de cupluri toamna in Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Nunta Moeciu - cununie religioasa

Nunta Moeciu

Fotografii de la nunta Moeciu cu Petronela si Marinica. Doi miri care au ales o locatie de nunta unica, cu o panorama superba asupra Masivului…
Vezi fotografiile…
Fotografii miri lacul de smarald Racos

Fotografii miri

Bine ati venit pe pagina cu fotografii miri. Aici veti putea vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress cu Bogdan si Andreea. Mirii…
Vezi fotografiile…
Nunta Prejmer

Nunta Prejmer

Nunta Prejmer cu fotografiile din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii din Lunca Calnicului. Adrian si Alexandra si-au dorit sa se uneasca acasa in…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.

Scroll to Top