Cuplu toamna - sedinta foto save the date

Cuplu toamna intr-un peisaj de vis, cu o lumina fantastic de calda si blanda. Fotografie de cuplu realizata la poalele Tampei, in peisajul superb de toamna. De ce cuplu toamna? Pentru ca dupa mine, toamna, este cel mai frumos anotimp. Toamna adevarata in viziunea mea tine numai 2-3 saptamani. undeva pe la mijlocul lunii octombrie, pana cand vine noiembrie cu bruma groasa de alunga toate frunzle multicolore din copacii impodobiti.

Cuplu toamna – sedinta foto „save the date”

Unde au fost realizate fotografiile: in partea de sus a Aleei Tiberiu Brediceanu din Brasov. Inital programasem cu mirii sa mergem sus pe Tampa. Ne-am intalnit in fata telecabinei Brasov, urma sa urcam impreuna. Insa cand am ajuns, surpriza, era in revizie si urama sa fie in revizie inca o saptamana. Cum nu ne puteam permite sa mai asteptam o saptamana pentru sedinta foto cuplu toamna, pentru ca urmau sa ne paraseasca frunzele, am decis impreuna sa facem fotografiile in josul Tampei, si nu am gresit.

Am livrata aceste fotografii de cuplu toamna, chiar in seara in care le-am realizat, pentru ca viitorii mei miri sa se bucure de depin de aceasta frumoasa experienta avuta impreuna.

Cuplu toamna. Sedinta foto save the date toamna la poalele Tampei in orasul Brasov. Fotograf profesionist de cupluri toamna in Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

fotografii de grup nunta Brasov

Nunta Brasov

Pe aceasta pagina veti vedea o nunta Brasov, fotografii din cea mai frumoasa si speciala zi pentru mirii Adel si Benjamin. Fotografiile nuntii au fost…
Vezi fotografiile…
fotografii de botez Brasov

Botez Brasov

Parintii si-au dorit tare mult ca fotografiile si filmarile de botez Brasov, sa fie pline de culoare si bucurie. Sa arate intocmai starea din aceasta…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.