Foto cuplu

Foto cuplu

Sedinta foto de cuplu de la sfarsitul lunii august cu doi viitori miri haiosi. Ne-am cunoscut cu doar cateva zile inaintea sedinteti foto save the date pe care am programat-o. Pe atunci pareau seriosi si tare sobrii. Acest lucru s-a schimbat in ziua in care am facut fotografiile de cuplu. Au fost mult mai deschisi mirii nostrii si mai comunicativi. Intotdeauna apreciem persoanele deschise, care comunica ce vor si ce asteptari au legate de fotografiile pe care le vom realiza. In acest fel putem foarte usor sa implinim toate asteptarile pe care le aveti.

Foto de cuplu Brasov

Fiindca nu aveau masina (locuiesc in Anglia), m-am dus dupa miri in Codlea, unde avea sa fie si nunta lor in cateva zile. Am plecat apoi impreuna spre Cristian, Vulcan si Holbav. In prima parte a sedintei de cuplu, in fotografii veti vedea si anumite porpsuri, pe care viitori miri le-au folosit pentru a transmite diverse mesaje.

Unde au fost realizate fotografiile: prima parte au fost realizate in apropiere de Holbav. Prefer umbra copacilor, cand soarele este prea puternic si nu a ajuns la ora de aur. In acest fel mirii nu vor fi nevoiti sa stea in soarele de vara, iar fotografiile vor iesi mult mai bine. Va invitam sa priviti prima parte a sedintei foto de cuplu de la Holbav.

Fotografii de cuplu la apus de soare

A doua parte a sedinteti foto de cuplu a fost realizata in apropiere de Cristian. Aici mirii au imbracat mai multe tricouri cu diverse mesaje ahioase. Viitoarea mireasa a fost cea care s-a ocupat de inscriptionarea tricourilor.

Foto cuplu. Sedinta de fotografie cu viitorii miri. Save the date. Fotografii cu viitorii miri la apus de soare la munte langa Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Cununie civila Brasov

Cununie civila Brasov

Fotografii cununie civila Brasov cu Ionut si Karla. Cununia a fost oficiata la Primaria Brasov. Am inclus pe aceasta pagina fotografii dinaintea cununiei civile, fotografii…
Vezi fotografiile…

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

4.9/517 ratings

Scroll to Top