Foto De Cuplu Cu Praf De Creta Colorata Si Fumigene (30)

Foto de cuplu cu praf de creta colorata si fumigene realizate cu viitorii miri intr-o cladire abandonata din Brasov. Mirii au fost spontani si pot sa soun inspirati cu alegerea acestei foste cladiri, ce odata a fost o unitate care procesa carnea. Pot spune ca li s-a potrivit perfect celor doi decorul si starea de spirit.

Foto de cuplu cu praf de creta colorata si fumigene

Unde au fost realizate fotografiile de cuplu: fostele abatoare LUCA din Brasov.

Am inceput sedinta foto de cuplu cu posturi naturaleca sa ne cunoastem mai bine si Mircea si Melissa sa se relaxeze treptat. Cei doi au fumat, s-au jucat ca hotii si politistii, pentru ca mai apoi sa se tina strans in brate.

Cuplu in praf de creta colorata si fumigene

Sedinta foto colorata cu fumigene si creta colorata de aici incepe. Am inceput cu praful de crata colorata, portocali, verde, albastra, galbena… Cei doi s-au distrat copios cu praful de creta. Cireasa de pe tort in realizarea acestor fotografii au fost fumigenele. Cand cei doi viitori miri au fost deja plini de praful de creta colorata cei doi au aprins fumigenele, care i-au invaluit in fumul colorat. Trebuie sa recunosc ca a fost innecacios, insa a meritat pe deplin experienta de a realiza aceste fotografii cu fumigene.

Nu a fost prima data cand am realizat foto cu fumigene, insa a fost prima data in interior. Cealata sedinta foto cu fumigene o puteti vedea aici – Trash the dress cu fumigene si artificii.

Sedinta foto cu praf de creta colorata si fumigene + catuse, baston, pistol. Fotografii save the date intr-o cladire abandonata cu viitorii miri.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

love the dress cu miri pe cai Brasov

Love the dress

Fotografii cu mirii love the dress pe cai langa Brasov. Am realizat aceste fotografii pe drumul Poienii Brasov cu mirii nostrii la mai bine de …
Vezi fotografiile…
Fotografii Miri Castelul Peles

Nunta Vintage

Dupa o nunta vintage, a urmat o sedinta foto trash the dress vintage la Castelu Peles din Sinaia. Mirii udpa nunta au plecat inapoi in …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.