Fotograf cuplu

Fotograf cuplu

Fotograf cuplu in Brasov cu Geta si Alin, viitorea noastra pereche de miri. Se iubesc de multi ani si isi doresc din toata inima sa devina unul, sa devina sot si sotie. Este cel mai important pas din viata de familie. Perioada pe care cei doi tineri o traiesc, este unica si merita sa isi aminteasca de ea.

Fotograf cuplu Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: pe drumul ce leaga Brasovul de Poiana Brasov.

Ora la care am realizat sedinta foto este apropiata de apusul soarelui, cand realizam sedintele foto . Atunci la ora de aur, lumina este ideala, culoarea galbui rosiatica, iar intensitatea luminii este mai scazuta. Sa fi fotograf de cuplu, inseamna sa intelegi ca multe dintre cuplurile pe care le vei fotografia, nu se simt bine in public. Nu le place sa fie inconjurate de multe persoane, care sa se uite cum se iubesc.

Pentru fotografia de cuplu sunt mult mai bune locatiile in care nu sunt prea vizitate. Gen in natura sau pe un drum necirculat de multe persoane. In acest fel fotografia de cuplu va iesi minunata.

Fiecare sedinta foto de cuplu pe care fotograf brasov o realizeaza, este unica. Incercam de fiecare data sa va surprindem cu lucruri noi si inedite. Totodata incercand sa pastram naturaletea si emotia fiecarui cuplu.

Livram cat se poate de repede fotografiile de cuplu pe care le realizam. Daca sedinta foto este realizata seara, fotografiile le veti primi maxim seara viitoare. Insa de obicei le tirmitem pana la pranz a doua zi. Suntem constienti ca sunteti curiori si vreti sa vedeti si sa impartasiti cu prietenii vostrii fotografiile de cuplu de la sedinta foto save the date.

Fotograf cuplu. Sedinta de fotografie langa Brasov cu viitorii miri. Fotografiile de cuplu au fost realizate inainte cu o saptamana de ziua nuntii.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

5/522 ratings

Scroll to Top