Ati ajuns pe pagina cu fotografie save the date Brasov. Sedinta foto dinaintea nuntii, se numeste save the date. Mirii o folosesc de ocbicei pentru a-i anunta pe invitatii la nunta lor, ca frumosul eveniment se apropie. Este un prilej foarte bun pentru a capta starea mirilor dinaintea nuntii lor, intr-un peisaj de basm.

Fotografie save the date Brasov la munte

Cand Razvan m-a sunat si mi-a zis ca vine sa ma ia de acasa pentru a realiza sedinta foto nu stiam unde au ales sa mergem. Stiam doar ca va fi undeva in zona unde a copilarit. Razvan, viitorul nostru mire, este din Simon, de langa Bran. Bianca, viitoarea mireasa, era nitel suparata ca a intarziat la munca o ora, fata de ora pe care o stabilisem. Programasem sa fim sus pe dealurile de la Simon, de langa Manastirea Bran, cel putin cu o ora inaintea apusului. Ne-am trezit ca am avut doar 15 minute inainte sa apuna soarele. Desi sedinta foto a fost realizata in 30 minute, fotografiile save the date cu viitorii nostrii miri au ies superbe.

Fotografii save the date langa Manastirea Bran

Unde au fost realizate fotografiile: pe dealurile de la Simon, sus langa Manastirea Bran. Toate dealurile din zona sunt proprietati private. Nu se poate intra din pacate. Totusi mirele nostru, este din zona si are tereuri chiar unde am realizat fotografiile. Asa ca nu a fost o problema. Zona unde am realizat fotografiile de cuplu save the date cu viitorii miri, este asezata intre Masivul Bucegi si Satul Pestera.

Pesiajele sunt parca rupte dintr-un vis frumos. Nu imi imaginam ca la cateva zeci de minute de Brasov, se pot gasi asemenea locuri minunate. Va invitam sa priviti fotografiile de la aceasta sedinta foto save the date cu Bianca si Razvan.

Fotografie save the date Brasov. Fotografii cuplu langa Manastirea Bran cu viitorii miri. Save the date langa Bran. Foto cuplu Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!