Fotografii de cuplu toamna, aproape de apusul soarelui, intr-un pesiaj superb. Am ales pentru aceasta sedinta foto, un cadru superb de toamna. O poiana in care se aflau cativa stejari seculari, impunatori, cu ramurile lungi si intortocheate, care parca voiau sa atinga cerul. Cei doi viitori miri, isi doreau o sedinta foto frumoasa, de care sa isi aminteasca peste ceva timp. Sa se uite peste fotografiile de cuplu realizate toamna si sa zambeasca, sa simta ce simteau atunci.

Fotografii cuplu toamna

Unde au fost realizate fotografiile: in apropiere de cristian, spre Poiana Brasov. Aproape toate sedintele foto pe care le realizam, sunt facute aproape de apusul soarelui. Atunci este ora de aur, ora perfecta pentru fotografia de cuplu, mai ajes toamna. Acest anotimp este poate cel mai frumos, lumina la apus este mai calda, blanda si rosiatica.

Am prelucrat aceste fotografii de cuplu realizate la apusul soarelui putin diferit. Am accentuat contrastul, si culorile si am adaugat putina vignietare, pentru a-i scoate in evidenta pe cei doi porumbei. Pentru ca ei sunt centrul atentiei.

Fotografii cuplu toamna. Sedinta fotografica de cuplu toamna la apus de soare. Foto cu viitorii miri pe seara la apusul soarelui in anotimpul toamnei.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!