Fotografii De Cuplu Inainte De Ziua Nuntii (37)

Fotografii de cuplu inainte de ziua nuntii cu doi tineri frumosi, voiais si plini de iubire unul fata de altul. Ovidiu si Roxana si-au dorit inainte de nunta lor din Iasi, sa faca si o sedinta foto de cuplu la Brasov, unde locuiesc. Cei doi au ales locatia unde am realizat aceste fotografii de cuplu inainte de ziua nuntii lor.

Fotografii de cuplu inainte de ziua nuntii

Unde au fost realizate fotografiile: in apropierea Brasovului, locatia fiind aleasa de viitorii miri.

Este minunat sa vezi cum doi oameni se iubesc cu adevarat. Sa vezi cum doi parteneri, se didica unul altuia astfel devenind unul in fata lui Dumnezeu. Pot spune ca sunt privilegiat ca pot face aceste fotografii cu viitorii miri. Nu tot timpul intalnesti doua persoane pe care sa le fotografiezi si sa se potriveasca atat de mult.

Fotografii de cuplu inainte de ziua nuntii. Sedinta foto de cuplu „save the date” cu Ovidiu si Roxana, inainte de nunta lor din Iasi.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii Miri Castelul Peles

Nunta Vintage

Dupa o nunta vintage, a urmat o sedinta foto trash the dress vintage la Castelu Peles din Sinaia. Mirii udpa nunta au plecat inapoi in …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.