Save the date in costume populare cu mirii din aceasta samata de toamna tarzie. Fotografiile cu mirii nostrii in costumele traditionale populare romanesti au fost facute langa Brasov. Mirii si-au dorit sa ramana cu amintiri frumoase din aceasta unica perioada din viata lor. Cand vor deveni sot si sotie. Mireasa a fost cea care a venit cu ideea. Mirele, Andrei, nu a facut decat sa o multumeasca pe viitoarea lui sotie. Cel mai greu a fost pentru el, cai itarii lungi si grosi erau facuti din postav gros de lana care il manacu considerabil.

Save the date in costume populare

Unde au fost realizate fotografiile: in preajma Poienii Brasov. Am ales o zi calduroasa de toamna tarzie, cand soarele ne-a zambit nu dor cu lumina frumoasa dar si cu ceva caldura. Costumele populare pentru sedinta foto save the date cu mirii , au fost aduse de viitoarea mireasa din lada cu zestre. totul a fost cat se poate de autentic, la fel si emotiile viitorilor miri. Acestia nu si-au ascuns afectiunea unul fata de celalalt.

Fotografiile cu mirii in prt popular traditional romanesc, au fost livrate intr-un timp scurt ca mirii si prietenii acestora sa le poata vedea inainte de nunta care va fi in doua zile in Brasov.

Save the date cu viitorii miri in costume populare. Foto de cuplu in port traditional realizate de fotograf Brasov. Sedinta foto de cuplu in costum traditional.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!