Sedinta foto save the date in rapita cu viitorii nostrii miri, Roxana si Gabriel. Cei doi si-au dorit in primul rand o zi plina de caldura si soare. Cum in ultimele zile a plouat, ba chiar a si nins mai sus… Erau mici sansele. Insa am gasit o zi frumoasa de inceput de mai, in care rapita era in floare si soarele stralucea bald si cald.

Prima parte a sedintei foto save the date a fost realizata intr-un lan de rapita, de langa Codlea. Cei doi au fost calzi unul cu celalalt. Au ras si s-au distrat in timpul sedintei foto, asa ca a fost o reala placere sa ii fotografiez pe cei doi viitori miri.

Save the date in rapita

Unde au fost realizate fotografiile: prima parte a sedinteti foto a fost realizata la iesire din Codlea. A doua parte a sedintei foto a fost realizata in preajma lacului Dumbravita.

Tot ceea ce conteaza este starea pe care o au cei doi in timpul sedintei foto de cuplu. Restul tine de atentie si putina inspiratie amestecata cu experienta si rezultatul nu poate fi decat ceva unic si frumos. Fotografii de cuplu realizate in apropierea brasovului cu doar cateva saptamani de la nunta celor doi.

Save the date in rapita. Fotografii de cuplu in lanul de rapita primavara. Sedinta de fotografie inainte de nunta cu viitorii miri primavara.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!