Save The Date La Munte (17)

Save the date la munte cu Ariana si Cosmin. Doi viitori mici lipitati parca unul de altul. Nu isi puteau dezlipi privirea unul de celalalt in timpul sedintei foto save the date realizata la munte, in Rasnov. Viitorii nostrii miri si-au dorit sa realizam aceste fotografii in aporpierea Rasnovului, de unde este mireasa de loc. Sa isi aminteasca peste anii ce vor veni, cum erauin aceasta frumoasa perioada. Cei doi locuiesc acum de ceva vreme in Germania si nu au de gand sa se intoarca.

Save the date la munte la Cetatea Rasnov

Unde au fost realizate fotografiile: in jurul Cetatii de la Ranov, care a fost renovata de cativa ani. Acest monument istoric incepe usor, usor sa isi recapete vechea valiarea.

Aici a fost locatia unde acum cativa zeci de ani s-a turnat filmul „Dacii”. Unul dintre cele mai reprezentative si patriotice pelicule care s-au turnat in vreamea perioadei comuniste.

Save the date la munte. Sedinta foto de cuplu cu o minuntata pereche de viitori miri, realizata la Rasnov, la Cetatea Rasnov. Fotografii de cuplu la munte.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

tort nunta Bran

Nunta Bran

Fotografii de la nunta Bran cu Razvan si Bianca. Dupa o sedinta foto reusita, pe dealurile din jurul Simonului, a urmat ziua nuntii, mirilor nostrii. …
Vezi fotografiile…
Fotografii miri lacul de smarald Racos

Fotografii miri

Bine ati venit pe pagina cu fotografii miri. Aici veti putea vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress cu Bogdan si Andreea. Mirii …
Vezi fotografiile…
Dansul mirilor Kronwell

Nunta Kronwell

Fotografii nunta Kronwell Fotografiile nuntii de la Kronwell Ceremonies Bogdan si Andreea au avut nunta in Brasov la hotel Kronwell. O locatie stilata si eleganta pentru organizarea …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, Covasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.