O sedinta foto costum popular unica cu viitorii nostrii miri. Fotografiile au fost facute cu doua saptamani inainte de nunta lor. Au ales sa se imbrace in portul traditional romanesc pentru ca iubesc din toata inima aceasta tara binecuvantata de Dumnezeu.

Sedinta foto costum popular

Unde au fost realizate fotografiile: in Tara Fagarasului, pe un drum neasfaltat. Este vorba de drumul dintre Vulcan si Sinca, mai exact Paltinu. O zona deosebit de frumoasa pentru a realiza fotografii de cuplu cu viitorii miri in costume traditionale romanesti. Fotografiile in cosctum popular, au un farmec aparte pentru noi toti. Trezeste ceva vechi, care inca nu s-a uitat in sufletul nostru. Probabil asta au vrut sa isi aminteasca si mirii nostrii cand si-au imaginat aceasta sedinta foto de cuplu.

Fotografiile cu mirii nostrii in port traditional romanesc, au fost realizate intr-o frumoasa zi de toamna. Zona aleasa a fost una cu vechi traditii romanesti, ultima fotografie reprezentand zona unde candva a fost construit un apeduct roman. Aceasta nu poate decat sa atare ca Dacia a fost locuita si ina aceste zone de vechii geto-daci dar si de invadatrii colonialisti de la Roma.

Sedinta de fotografie in costum popular. Fotografii in port traditional romanesc realizate in Tara Fagarasului de fotograf Brasov. Foto costume traditionale romanesti din Tara Fagarasului.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!