Sedinta foto pe calea ferata la apus de soare in apropierea Brasovului. Fotografiile au fost realizate cu viitorii miri la Cristian, in apropierea caii ferate. Aceasta sedinta foto de cuplu arata cat de uniti si indragostiti sunt cei doi miri inainte de nunta lor, care se afla la numai cateva zile distanta.

Am ales ca de obicei ora de aur, pentru realizarea acestor fotografii de cuplu. Lumina fost perfecta, mirii indragostiti asa ca ne-am folosit de calea ferata ca sa ne ghideze in realizarea acestor fotografii. Fotografiile realizate in preajma caii ferate expirma multe, un inceput de drum impreuna, dorul de casa si de cei dragi, mai multe. Lor li s-a potrivit de minune, pentru cei doi locuiesc de ceva vreme in Spania. Dorul de cei dragi lor fiind cat se poate de evident.

Sedinta foto pe calea ferata la apus

Unde au fost realizate fotografiile: pe calea ferata in interiorul comunei Cristian, Brasov.

Multe dintre sedintele foto pe care le realizam, sunt facute in Cristian, pentru ca aici avem noi resedinta si cunoastem multe locuri frumoase. De fiecare data cerem parerea mirilor unde sa realizam aceste fotografii save the date.

Sedinta foto pe calea ferata. Fotografii de cuplu cu viitorii miri la calea ferata in apusul soarelui. Foto de cuplu in fata trenului la asfintit.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.