Trash the dress Castelul Huniazilor cu mirii Laurentiu si Gabriela. Nunta lor s-a desfasurat in Brasov si mirii si-au dorit ca sedinta foto de dupa ziua nuntii, cunoscuta sub numele de „trash the dress” sa o realizam la Hunedoara. Cel mai cunoscut castel din Romania, este fara indoiala Castelul Huniazilor sau al Corvinilor din capitala judetului cu acelasi nume.

Trash the dress Castelul Huniazilor

Unde au fost realizate fotografiile: prima parte a sedintei foto trash the dress cu mirii a fost realizata la Hunedoara ininteriorul si exteriorul Castelului Huniazilor. De fiecare data cand fotografiem locatii ultra cunoscute si vizitate, le spunem mirilor sa se inarmeze cu multa rabdare. De cele mai multe ori aceste locatiisunt foarte ocupate cu un aflux considerabil de vizitatori. Acesta a fost si cazul de la aceasta sedinta foto de la Castelul Corvinilor. Fotografiile cu mirii le puteti vedea in continuare.

Trash the dress Casaca Bigar

A doua zi, am plecat spre Resita. Mai exact spre cea mai frumoasa cascada din Romania, Cascada Bigar. Aici urma sa realizam cu mirii nostrii trash the dress Casaca Bigar. Ne asteptam la mai mult, insa ne-am multumim cu faptul ca a fost soare si cat de cat cald in valea unde se varsa vestita cascada. Daca va asteptati la ceva WOW… veti fi nitel dezamagiti. Am incercat cat am putut sa punem mirii in cea mai buna lumina posibila. Fotografiile de la minunata cascada Bigar cu mirii le puteti vedea in continuare.

Trash the dress Castelul Huniazilor. Fotografii cu mirii in Hunedoara la Castelul Corvinilor. Love the dress cu mirele si mireasa la Castelul Huniazilor. Trash the dress Casaca Bigar.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.