Love the dress Poiana Brasov cu mirii la cateva zile dupa nunta lor din Rasnov. Sedinta foto de cuplu cu mirii a fost realizata aproape de Rasov, localitatea unde s-a desfasurat nunta. Am mers aporape de Poiana Brasov, intr-o zona frumoasa plina de viata si verdeata.

Love the dress Poiana Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: in apropierea Poienii Brasov. Fotografiile de cuplu trash the dress Poiana Brasov, le-am realizat in apropierea apusului de soare. Cu o ora inainte de apus este lumina cea mai blanda pentru a realiza aceste fotografii de cuplu. Lumina devine mai calda, mai blanda si este ideala pentru fotografiile cu mirele si mireasa.

Love the dress Poiana Brasov. Sedinta foto miri in Poiana Brasov. Fotografii realizate cu mirii la munte intr-o zona superba, plina cu verdeata.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.