Fotografii cu mirii love the dress pe cai langa Brasov. Am realizat aceste fotografii pe drumul Poienii Brasov cu mirii nostrii la mai bine de o luna de la ziua nuntii. Din discutia avut cu mirii inainte de sedinta fot trash the dress, am cazut de acord sa realizam aceste fotografii cu caii. Mirilor le pac foarte mult caii, mireasa calarind destul de bine. Sedinta foto love the dress a inceput cu mult entuziasm pe drumul Poienii. Mirii au fost afectuosi si tandrii unul cu celalalt, cum veti vedea si in fotografiile de cuplu cu mirii de mai jos.

Love the dress cu mirii

Unde au fost realizate fotografiile: prima parte a sedintei foto de cuplu cu mirii, am realizat-o la cateva minte de Brasov, pe o poteca frumos luminata de soarele ce statea sa apuna peste oras. Frunzele de toamna si peisajul imbracat parca special pentru mirii nostrii, ne-au ajutat sa realizam fotografii superbe cu mirii nostrii. Va invitam sa priviti fotografiile de dupa nunta cu mirii de langa Brasov, pe care le-a realizat fotograf brasov.

Sedinta foto pe cai love the dress cu mirii

Dupa ce soarele a inceput sa coboare inspre apusul sau, am mers catre poiana mica. Aici de ceva timp, gasiti cativa cai pe care ii puteti calari, daca aveti curaj. Caii sunt blanzi si ascultatori, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme. Dupa cum am spus, mirii isi doreau fotografii calare pe cai, imbracati in mire si mireasa. Vremea a fost perfecta pentru fotografiile de cuplu pe cai, desi era inceput de octombrie. Calutii calariti de miri au fost ascultatori si blanzi. Mai jos puteti vedea fotografiile realizate in a doua parte a sedintei foto cu mirii calare.

Fotografii la apus de soare cu panorama Brasovului

La intoarcere spre casa, ne-am oprit la cele 3 parcari de la Belvedere pentru a realiza cateva fotografii de cuplu cu mirii cu orasul de la poalele Tampei in fundal.

Love the dress cu mirii langa Brasov. Sedinta foto de cuplu cu mire si mireasa calare pe cai. Fotografii cu mirii de la sedinta foto love the dress.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.