Dupa o nunta vintage, a urmat o sedinta foto trash the dress vintage la Castelu Peles din Sinaia. Mirii udpa nunta au plecat inapoi in Marea Britanie. Asa ca sedinta foto a trebuit sa o amanam peste cateva luni de la ziua nuntii, cand mirii nostrii s-au reintors pentru o scurta perioada in tara.

Sedinta foto vintage la Castelul Peles

Unde au fost realizate fotografiile: La Turnuri – Vila Economat, din interiorul domeniului regal Peles si la Castelul Peles.

Mirii s-au schimbat in interiorul Vilei Economat. In timp ce se schimbau, am cerut permisiunea pentru a realiza cateva fotografii la etajul superior. Totusi sedinta foto am realizat-o la inceputul lui martie, iar cu o zi inainte a ploat torential. Voiam sa am un back-up, in caz ca reincepea ploaia. Fotografiile cu mirii vintage, din interiorul Vilei Economat le puteti vedea mai jos. Mirii au adus cu ei si albumul de nunta care le-a placut foarte mult. Albumul a fost unul special cu o clapeta speciala de inchidere si un passepartout printat cu acryl.

Fotografii trash the dress nunta in stil vintage

Trash the dress Castelul Peles

A doua parte a sedintei foto vinatge a fost realizata in aer liber in interiorul domeniului regal de la Castelul Peles. Eu am fost imbracat bine, dar mirii au trebui sa poarte rochia si costumul pe care le-au purtat in ziua nuntii lor din iulie. Afara era nitel frig, insa mirii au indurat cu placere as putea spune frigul, pentru ca isi doreau mult aceste fotografii trash the dress vintage.

Nunta vintage. Fotografii trash the dress nunta vintage Castelul Peles cu mirii la cateva luni de la nunta. Fotografie de nunta cu miri la Sinaia.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.