Fotografii de la sedinta foto miri in apropiere de Brasov . Cele mia multe sedinte foto cu mirii le realizam la o luna de la nunta. Dupa nunta, majoritatea mirilor pleaca fie in luna de miere, fie in locul unde locuiesc. Asa ca sedinta foto cu mirii o realizam intre 3 si 5 saptamani de la terminarea nuntii. Mirii nostrii Adel si Benjamin, dupa nunta au plecat in Germania, unde locuiesc. Au revenit in tara pentru alta nunta, la care au fost invitati. Cu o zi inaintea nuntii la care participau, am realizat aceasta sedinta foto miri.

Sedinta foto miri la munte

Unde au fost realizate fotografiile: pe drumul poienii Brasov. M-am intalnit cu mirii cu 3 ore inainte sa apuna soarele. Isi doreasu cateva fotografii in natura, inconjurati de pini inalti si vegetatie abundenta. Fotografiile cu mirii au fost realizate in umbra si in soare. Soarele in aceasta zi nu a fost tat de puternic, se anunta totusi sosirea toamnei. Va invitam sa priviti mai jos aceste fotografii cu mirii de la munte in natura realizate de fotograf Brasov.

Sedinta foto miri in centrul istoric al Brasovului

Mirii si-au dorit ca a doua parte a sedintei foto sa o realizam in centrul istoric al brasovului, pentru a surprinde cele mai importante locatii. In fotografiile cu mirii de mai jos, puteti vedea imagini de la Turnul Alb, Poarta Ecaterina, dar si din Piata Sfatului si Biserica Neagra. De cele mai mult eori mirii imi cer sa facem fotografii in aceaste locatii. Mai ales ca mirii nostrii, Adel si Benjamin, locuiesc in Germania. In acest fel isi vor putea aminti cu drag de minunatul oras de la poalele Tampei.

Trash the dress in lanul de grau

Am incheiata sedinta foto intr-un lan de grau. Mirii au fost incantati de locatia pe care am ales-o. Fotografiile au fost realizate inainte de apusul soarelui, astefel incat sedinta foto trash the dress a iest peste asteptarile mirlor nostrii.

Sedinta foto miri la munte langa Brasov. Trash the dres cu mirii la Brasov. Fotografii cu mirele si mireasa la sedinta foto dupa nunta.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.