La cateva zile de la nunta ne-am intalnit cu geata si Alin pentru Trash the dress Brasov. Si-au dorit ca de la nunta lor sa fie amintiri inregistrate in fotografii pentru eternitate si in Brasov. Acesta fiind orasul lor natal, nu am ales sa mergem in Piata Sfatului, pentru ca erau mult prea multe persoane.

De obicei pentru sedinta foto trash the dress cu mirii , alegem locatii mai discrete, pentru ca mirii sa se poata destinde si sa fie naturali. Ne-am intalnit in Livada Postei si de acolo am plecat fara a ne grabi, sa realizam fotografiile cu mirii dupa ziua nuntii.

Lumina a fost blanda, fiind trecut bine de miezul zilei, nu cadea direct dupa ziduri. Planul a fost ca sa realizam aici prima parte a sedintei foto cu mirii nostrii, pentru ca mai apoi sa plecam spre o zona luminata direct de soare.

Trash the dress Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: prima parte a sedinteti foto a fost realizata in Livada Postei, dupa ziduri, turnul Alb.

Trash the dress la apus de soare cu fotograf Brasov

Dupa ce am incheiat sesiunea foto cu mirii in Livada Postei, am plecat langa Brasov. La doar cateva minute, pe marginea drumului am realizat fotografiile de mai jos din cadrul sedintei foto trash the dress brasov. Sunt sigur ca multe persoane au trecut pe langa locul pe care l-am ales pentru realizarea acestor fotografii si nu si-ar inchiput ca aici ar putea fi realizate fotografii cu mirii.

De multe ori insist ca mirii sa isi aleaga locatia pentru realizarea fotografiilor de cuplu dupa nunta. Insa de cele mai multe ori, mirii spun ca eu stiu mai bine ce si cum. Imi doresc ca amintirile lor legate de aceasta frumoasa perioada din viata lor, sa fie legate de un loc care le este lor drag.

Fotografie de cuplu cu mirii dupa nunta la Brasov. Trash the dress Brasov. Sedinta foto cu mirele si mireasa in Brasov. Fotografii cu miri Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.