Trash The Dress In Brasov La Asfintit La Cetatuia Brasovului (2)

Trash the dress in Brasov la asfintit cu mirii la doua zile de la nunta. De cele mai multe ori aceste fotografii dupa nunta le realizez in maxim 3-4 zile de la eveniment. Motivul este simplu. Marea majoritate a mirilor nu stau in Romania, asa ca se grabesc sa se intoarca in Vestul Europei unde muncesc. Asa a timpul este scurt.

Asa s-a intamplat si de aceasta data, cand mirii se grabeau sa se intoarca in Spania, deoarce zilele de concediu se terminau. Dezavantajul este ca avem putine variante, zile pentru a alege pe cea mai potrivita pentru sedinta foto de dupa nunta – trash the dress. Ziua aleasa nu a fost tocmai ideala, pentru ca la numai cateva minute de la inceperea sedinteti foto de cuplu cu mirii, a venit ploaia. Am asteptat cateva zeci de minute , pana cand ploaia a trecut si am reluat sedinta foto. Aceasta era penultima zi in care mirii mai erau in Romania. Am avut noroc, asa cum veti vedea in fotografiile de mai jos pe care le-am realizat la asfintiul soarelui cu cei doi miri.

Trash the dress in Brasov la asfintit la Cetatuia Brasovului

  • Unde au fost realizate fotografiile: la Cetatea sau Cetatuia din Brasov
  • Cand a fost realizata sedinta foto: aproape de asfintitul soarelui

Trash the dress in Brasov la asfintit. Sedinta foto cu mirii la apus de soare, in jurul Cetatii Brasov. Fotografii cu miri preintre picaturile de ploaie.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii Mot Brasov (1)

Fotografii mot Brasov

Fotografii mot Brasov dintr-o zi speciala pentru micutul Eric si parintii sai. Evenimentul s-a desfasurat intr-o dupa amiaza calduroasa de iulie la Simon, langa Bran …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.