Fotografii de la trash the dress pe lac la Sf. Ana din judetul Covasna. Sedinta foto dupa nunta cu mirii a fost realizata intr-o zona superba din Romania, in interiorul craterului unui fost vulcan. Peisajul a fost unul superb de toamna cu o lumina blanda si calda.

Mirii au fost cei care au ales locatia pentru sedinta foto trash the dress de langa Bixad. Si-au dorit ceva frumos, fara prea multa lume, de care sa isi aminteasca peste ani si ani. Am plecat dupa ora 14 din Brasov, catre locatia sedintei foto de dupa nunta. Am avuut si de aceasta data noroc, ca nu erau prea multe persoane care sa viziteze lacul Sfanta Ana.

Desi soarele stralucea din plin, era unul cu dinti. Nu unul care sa daruiasca mult asteptata caldura din timpul verii. Era totusi toamna si mireasa a trebui sa fie nitel curoajoasa sa indure frigul. A meritat totusi sacrificiul facut, caci fotografiile au fost pe placul lor.

Trash the dress pe lac

Unde au fost realizate fotografiile: langa lacul Sfanta Ana de langa Bixad, jud. Covasna. Va invitam sa priviti fotografiile pe care le-am realizat pe podetul de pe lac si pe langa lac. Mai apoi spre intoarcere, am facut ceteva fotografii in zona dinjurul lacului Sf. Ana.

Fotografiile pe langa lacul Sf. Ana au fost realizate intr-o zi racorasa de toamna, insa cu un soare prietenos, desi cu dinti. De obicei fotografiile de la sedinta foto trash the dress cu mirii le livram intr-un timp de maxim 48 de ore de la realizarea lor.

Trash the dress pe lac. Fotografii cu mirii pe lacul Sf. Ana din Covasna. Sedinta foto cu mirele si mireasa langa lacul Sf. Ana.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.