Trash the dress Peles

Fotografii de la sedinta foto trash the dress Peles cu mirii nostrii Vlad si Silvia. Mirii si-au dorit si cai si castelul Peles. Cum nu am gasit cai in Sinaia de inchiriat, am realizat prima parte a sedintei foto in Poiana Brasov, in miezul zilei. Aici am gasit cai frumosi si blanzi pentru mirii nostrii.

Trash the dress Peles

Unde au fost realizate fotografiile: in Poiana Brasov si la Sinaia la Castelul Peles. Va invitam sa priviti fotografiile de la Castelul Peles din Sinaia realizate cu mirii nostrii. Am avut acees in curtea Castelului Peles pentru realizarea fotografiilor trash the dress. Am profitat de cascadele care se gasesc in curtea castelului si alimenteaza microhidrocentralele castelului Peles. Ne-am bucurat de o lumina superba si de culori minunate ale toamnei. Va invitam sa priviti fotografiile cu mirii realizate la Castelul Peles.

Trash the dress Peles

Trash the dress pe cai

Fotografii cu mirii nostrii in Poiana BRasov, calare pe cai. Fotografiile au fost realizate intr-un cadru natural de vis. Intr-o zi de toamna tarzie, insa calduroasa si fara vant sau ploaie. Mirii nostrii au fost tare incantati de caii pe care i-au calarit. Si mirele si mireasa au incalecat fara firca caii. Le placeau foarte mult. Fotografiile de la aceasta sedinta foto trash the dress cu mirii, le puteti vedea mai jos.

Trash the dress la castelul Peles. Sedinta de fotografie cu mirii la Peles in Sinaia. Fotografiile trash the dress cu mirele si mireasa calare pe cai.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Dansul mirilor Sergiana Center in gheata carbonica

Sergiana Center

Pe aceasta pagina veti putea vedea fotografii cu nunta de la Sergiana Center din Brasov. Am inclus fotografii cu pregatirile mirilor, cununia civila de la…
Vezi fotografiile…

fotografii de botez Brasov

Botez Brasov

Parintii si-au dorit tare mult ca fotografiile si filmarile de botez Brasov, sa fie pline de culoare si bucurie. Sa arate intocmai starea din aceasta…
Vezi fotografiile…