Trash the dress toamna

Trash the dress toamna la Castelul Peles din Sinaia cu mirii. A trecut o luna de la nunta celor doi miri. Cu greu am gasit o fereastra in programul lor, pentru a realiza aceasta frumoasa sedinta foto de toamna de la Castelul Peles, dat fiind ca ei locuiesc in Bucuresti de ceva timp. Le-am propus mai multe locatii, insa ei au ales regalitatea. Si-au dorit mult o sedinta foto love the dress de toamna in curtea poate celui mai cunoscut castel din Romania, Castelul Peles.

Trash the dress toamna

Unde au fost realizate fotografiile trash the dress toamna: in curtea castelului Peles din Sinaia. O alta varianta pentru aceasta sedinta foto trash thedress putea fi curtea Castelului Cantacuzino din Busteni. Insa acolo este un inconvenient destul de mare, pretul pentru a face fotografiile cu mirii fiind de 500 lei. Asa ca am ramas la Peles, unde intrarea este gratuita in toata curtea casteluilui. Aici singurul impediment este atractia turistica in sine. mai tot timpul curtea castelului Peles este plina de turisti curiosi. Insa am reusit si de aceasta data sa realizam fotografiile si cadrele video de la aceasta sedinta foto love the dress cu mirii, fara alte personaje in prim plan.

Trash the dress toamna in curtea Caselului Peles din Sinaia. Love dress cu mirele si mireasa, intr-o zi frumoasa de toamna la Sinaia. Fotograf trash dress.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

trash the dress miri Brasov

Miri Brasov

Fotografii cu miri Brasov de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate intr-un cadru natural, mai sus de Dambul …
Vezi fotografiile…
nunta sinaia

Nunta Sinaia

Mirii nostrii desi nu au avut nunta in Sinaia, si-au dorit ca fotografiile dupa nunta sa fie realizate aici. Au ales bineinteles poate cel mai …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.