Fotograf nunta Sergiana din Brasov

Fotografii realizate de fotograf nunta Brasov, in ziua nuntii mirilor Georgiana si Alin. Ce doi miri se cunosc de multi ani, iar timpul nu a facut decat sa intareasca si sa faca iubirea lor mai puternica. Amandoi mi-au spus, la sedinta foto pe care am facut-o inaintea nuntii din Brasov, ca se iubesc mai ult ca niciodata. Si Geta, si Alin, au fost emotionati in ziua nuntii lor, bucurosi cu o pofta de distractie cum rar vezi. A fost cu adevarat o dezlantuire dorita de amandoi.

Petrecerea nuntii s-a desfasurata la Sergiana Center din Brasov. Mirii au ales pentru nunta lor, salonul Perla, de unde veti vedea cateva fotografii cu decoratiunile de nunta.

Fotografii din ziua nuntii Brasov cu pregatirile mirilor

Fotograf nunta Brasov

Fotografii cu lucrurile pe care le-au purtat mirele si mireasa in ziua nuntii. Foto cu momentele frumoase in care am surprins pregairea mirelui si cavalerii de onoare. Fotografiile cu mireasa, au o incarcatura magica parca. Isi dorea nu nerabdare sa il vada pe viitorul ei sot, sa o acopere cu sarutati calde. Va invitam sa priviti foto cu mirii facute de fotograf nunta Brasov.

Fotografii de la cununia civila de la Primaria Brasov

Foto cu mirii la cununia civila

oficierea ceremoniei cununiei civile de la Primaria Brasov dureaza 5 minute maxim, cu tot cu semnarea actelor de casatorie in fata ofiterului de stare civila. Desi dureaza atat de putin, in viziunea mirilor parca nu mai incepe odata, cu totii sunt nerabdatori. Iar cand isi aud numele sunt dezorientati, nu stiu ce sa faca 🙂 Urmeaza fotografiile cu mirii de la cununia civila si cateva fotografii din parc. Fotografiile din parc au fost realizate in 10 minute, pentru ca am fost surprinsi de o ploaie torentiala, asa ca am incheiat rapid sedinta foto din ziua nuntii cu mirii si invitatii.

Fotografii cununia religioasa Brasov

Fotograf de nunta Brasov

Pentru cununia religioasa nu am avut prea mult de mers, doar am traversat strada. Biserica aleasa pentru oficierea Sfintei Taine a Cununiei a fost cea de la parcul central. Biserica cu hramul „Buna Vestire” din Brasov, este cea mai cunoscuta biserica pentru cununiile din frumosul oras de la poalele Tampei. Aici, fotograf nunta Brasov, a realizat cele mai multe fotografii din timpul cununiilor la care a participat.

Am inclus fotografii de la biserica din toate momentele importante. De la slujba logodnei, de la taina cununiei si de la predica pe care parintele le-a cuvantat-o mirilor nostrii in biserica. Va invitam mai jos sa priviti fotografiile cu mirii din biserica.

Fotograf nunta Brasov

Fotografii din sala de nunta de la Sergiana Center

Am inclus cateva dintre fotografiile cu decoratiunile de nunta din sala de nunta de la Sergiana Center. Mirii au ales salonul Pearl, pentru petrecerea nuntii lor.

Fotografii cu dansul mirilor din brasov de la Sergiana Center

Dupa servirea deliciosului aperitiv de la Sergiana center, mirii au deschis petrecerea nuntii cu un dans simplu, dar plin de romantism si eleganta. Mirii cu care am colabirat pana acum stiu ca ii sfatuiesc sa nu se complice pentru dansul mirilor( asta daca nu sunt dansatori profesionisti). Un dans al mirilor simplu, elegant si spontan este tot ce au nevoie. Nu este nevoie sa se complice cu pasi, care par stangaci pentru ei, fiind invatati la cateva lectii de nas luate in fuga.

Fotografii nunta Brasov

Fotografii de la petrecerea nuntii de la Sergiana Center din Brasov

Petrecerea nuntii de la Sergiana a trecut ca prin vis. Totul a trecut foarte repede, insa noi, fotograf nunta Brasov am surprins toate momentele frumoase, traznite si emotionante. Puteti vedea in continuare fotografii de la petrecerea nuntii cu furatul miresei, negoiciatul , pedeapasa pe care au primit-o hotii. Vom incheia cu obiceiurile nuntii si cu tortul mirilor de la nunta.

Fotografii cu mirii din ziua nuntii din Brasov. Fotograf nunta Brasov. Servicii foto si video pentru nuntile din Brasov. Fotografie de nunta Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!