Fotografie de nunta Brasov

Fotografie de nunta Brasov de la Sergiana Center cu mirii nostrii Alexanda si Silviu. Fotografia de nunta realizata la acest eveniment a cuprins toate evenimentele importante din ziua nuntii. Veti vedea fotografii cu gatirea mirelui, cu pregatirea miresei, cununia religioasa si bineinteles cu petrecerea de la sala de nunta. Nuntasii s-au petrecut in salonul argintiu de la Sergiana Center din Brasov.

Fotografie de nunta Brasov

Unde au fost realizate fotografiile de nunta? Acasa la mire si la mireasa. Fiecare au ofst pregatiti de persoanle dragi. Mirele a fost ajutat in special de fratele sau geaman, iar mireasa de sora si mama ei. Fotografiile cu pregatirile mirilor, le puteti vedea in continuare.

Fotografii de nunta de la cununia religioasa biserica Sf. Nicolae Brasov

Mirii au ales ca sa fie uniti pe vecie in biserica ortodoxa cu hramul Sfantul Nicolae, din Scheii Brasovului. Cu siguranta cea mai veche si cunoscuta biserica din Brasov. De aici veti vedea fotografii cu mirii in fata primei scoli romanesti. Fotografii de nunta realizate inainte de a intra in biserica. Taina Cununiei a fost savarsita de parintele Herda, un erudit al clerului din Brasov. Mai jos veti vedea fotografii din timpul ceremoniei religioase si de la final cu mirii si invitatii in fata bisericii, pentru fotografia de grup.

Fotografie de nunta Brasov de la Sergiana Center

Urmeaza cele mai importante momente de la sala cu mirii nostrii si invitatii acestora. Petrecerea nuntii s-a desfasurat in salonul argintiu. O sala de nunta incapatiare, putand gazdui pana la 160 de persoane. Am inculs fotografii cu dansul mirilor in fum greu, produs de gheata carbonica in amesctec cu apa clocotita. Sergiana Center, ofera mirilor gheata carbonica si torte pentru fiecare dans al mirilor. Fotografiile de la furatul miresei si cu tortul mirilor, nu vor lipsi nici ele.

Fotografie de nunta Brasov. Fotografii din ziua nuntii realiate de fotograf Brasov. Servicii foto video pentru nuntile din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Dansul mirilor Sergiana Center in gheata carbonica

Sergiana Center

Pe aceasta pagina veti putea vedea fotografii cu nunta de la Sergiana Center din Brasov. Am inclus fotografii cu pregatirile mirilor, cununia civila de la …
Vezi fotografiile…

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!