Fotografie de nunta

Fotografie de nunta

Fotografie de nunta din Brasov, din cea mai frumoasa zi pentru mirii Alexandru si Elena. A fost o zi frumoasa, soarele a stralucit din plin, lumea a ras si a trait cu toata inima cununia mirilor nostrii.

Fotografie de nunta la cununia civila

Unde au fost realizate fotografiile de nunta? Prima parte la Primaria brasov, unde Alex si Elena au fost cununati civil. Cei doi miri au fost imbracati in costume populare traditonale la ceremonia cununiei civile, ca si nasii. Toata lumea a fost bine dispusa si bucuroasa pentru unirea celor doi. In continuare va invitam sa priviti fotografiile de la cununia civila din Brasov.

Fotografii cu pregatirile mirilor

Dupa cununia civila de la primaria din Brasov, mirii s-au intors la pensiunea unde erau cazati si s-au pregatit pentru cununia religioasa. Fotografiile cu pregatirile mirilor, sunt cele care urmeaza. Am surprins in imaginile de mai jos fotografii de la pregatirea mirelui si a miresei. Fotografia de nunta cuprinde si aceste momente frumoase, pe care le puteti vedea mai jos.

Fotografii de la cununia religioasa din Brasov

Cununia religioasa a avut loc in Brasov, la biserica ortodoxa de la Micsunica. Aici slujesc doi frati gemeni care sunt preoti de mult timp in Brasov. Este o placere sa fotografiezi savarsirea tainei cununiei cand slujeste un preot care nu iti impune anumite lucruri. Gen, sa nu treci pe acolo sa… etc, cunoaste si preoti care sunt mai duri, sa spun asa. Dupa ce taina cununiei a fost incheiata, am mers in parcul din centru civic de langa Sergiana Center, pentru a realiza cateva fotografii cu mirii, nasii si invitatii de la nunta. Fotografiile din biserica cu mirii si nasii, le puteti vedea in continuarea fotografiilor de nunta.

Fotografie de nunta de la Sergiana Center

Ultima parte a fotografiilor este alcatuita din foto de la petrecerea nuntii de la Sergiana Center din Brasov. Veti putea vedea fotografii din toate momentele importante: dansul mirilor, furatul miresei si bineinteles, fotografii cu fotrtul mirilor din Brasov.

Fotografie de nunta. Fotografii din ziua nuntii realizate de fotograf Brasov. Fotografiile cele mai frumoase cu mireasa si mirele din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Cununie civila Brasov

Cununie civila Brasov

Fotografii cununie civila Brasov cu Ionut si Karla. Cununia a fost oficiata la Primaria Brasov. Am inclus pe aceasta pagina fotografii dinaintea cununiei civile, fotografii…
Vezi fotografiile…

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

5/51 rating

Scroll to Top