Fotografii miri cununie religioasa Brasov

Fotografii de nunta Brasov cu mirii nostrii Karla si Ionut. Au fost doi miri relaxati, bucurosi ca se iau pentru o viata intreaga. A fost o reala placere sa fotografiem si sa filmam la nunta celor doi miri din Brasov. Cei doi locuiesc de ceva timp impreuna, asa ca au ales sa plece din acelasi apartament de la TOP City din cartierul Tractorul. Nasii le-au fost aproape pentru pregatirile dinaintea nuntii. Nasul l-a ajutat pe mire sa se imbrace si au mers impreuna dupa buchetele miresei si ale nasei, in acest timp nasa ajutand-o pe mireasa sa se gateasca. Aceste momente cu pregatirile mirilor le puteti vedea mai jos.

Fotografii de la cununia religioasa din Brasov

Fotografiile au fost realizate in biserica din Racadau, cu hramul „Sfintii Imparati Constantin si Elena”, o biserica cu o arhitectura deosebita si o pictura superba. Este pentru prima data cand am fotografiat in acest sfant locas si am ramas cu totul impresionati de tot, dar mai ales de deschiderea si bunatatea celor doi preoti parohi.

Fotografii de nunta Brasov – petrecerea de la sala de nunta

Unde au fost realizate fotografiile: la Pensiunea Restaurant Floarea Soarelui din Brasov. Toate fotografiile din ziua nutnii mirilor Karla si Ionut, au fost realizate in interior. Mai toata ziua a ploat si a fost rece, insa asta nu i-a oprit pe cei doi miri si pe nasi sa se distreze de minune, dupa cum veti vedea si in fotografiile de la petrecerea nuntii de mai jos.

Fotografii de nunta Brasov. Servicii foto video pentru nunta ta din Brasov. Cele mai frumoase foto din ziua nuntii de la Pensiunea Restaurant Floarea Soarelui din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii Miri Castelul Peles

Nunta Vintage

Dupa o nunta vintage, a urmat o sedinta foto trash the dress vintage la Castelu Peles din Sinaia. Mirii udpa nunta au plecat inapoi in …
Vezi fotografiile…
nunta sinaia

Nunta Sinaia

Mirii nostrii desi nu au avut nunta in Sinaia, si-au dorit ca fotografiile dupa nunta sa fie realizate aici. Au ales bineinteles poate cel mai …
Vezi fotografiile…
Fotografii miri lacul de smarald Racos

Fotografii miri

Bine ati venit pe pagina cu fotografii miri. Aici veti putea vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress cu Bogdan si Andreea. Mirii …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.