Fotografii Nunta Kron Event Center (152)

Fotografii nunta Kron Event Center intr-o frumoasa zi de toamna tarzie. Mirii nostrii, Mircea si Melissa au ales inainte de pandemie aceasta superba locatie de nunta, nestiind ce va urma. Alegerea lor s-a dovedit a fi indrazneata dar si tare inspirata, date fiind conditiile din anul pandemiei de cornovavirus. Complexul de la Kron Event Center s-a deschis in primavara lui 2019, fiind situat intre Ghimbav, Cristian si Brasov.

Cei de la Kron Event sunt cunoscuti in brasov pentru superbele aranjamente de nunta pe care le realizeaza de multi ani, asa ca sala lor de nunta nu putea fi altfel. Totul a fost la superlativ, sala, mancarea, aranjamentele.

Fotografii nunta Kron Event Center

Unde au fost realizate fotografiile: Kron Event Center.

Pe langa faptul ca mirii au fost inspirati cu locatia d enunta, au avut si marele noroc sa prinda o zi de nunta superba. Cald, soare, foarte placut pentru o nunta partial in aer liber.

Fotografiile de nunta de la Kron Event Center au fost relizate putin altfel, pentru a se potrivi stilului mirilor. Oameni hotarati care au stiut ce isi doresc pentru nunta lor. Ne-a placut la nebunie tot ce a fost legat de nunta lor. Au fost momente pline de emotie, de bucurie dar si de distractie la maxim. Mai jos veti pute vedea fotografii de nunta de la Ghimbav.

Fotografii nunta Kron Event Center. Servicii foto video Kron Event Center langa Ghimbav. Fotograf profesionist nunta Ghimbav.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Cununie civila Brasov

Cununie civila Brasov

Fotografii cununie civila Brasov cu Ionut si Karla. Cununia a fost oficiata la Primaria Brasov. Am inclus pe aceasta pagina fotografii dinaintea cununiei civile, fotografii …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.