Fotografii de la nunta Bran cu Razvan si Bianca. Dupa o sedinta foto reusita, pe dealurile din jurul Simonului, a urmat ziua nuntii, mirilor nostrii. Nunta s-a desfasurat in mai mult localitati: Simon, Halchiu, BRan si Moieciu de Sus unde a avut loc petrecerea nuntii de la Craiasa Muntilor.

Nunta Bran – pregatirea mirelui

Mirele a plecat de acasa de la printii lui din Simon, o localitate langa Bran. In fata casei in gradina, erau cativa meri, ce mai aveau inca fructele pe ramuri, asa ca am agatat costumul de mire o pe ramura. Se incadra perfect in peisajul de toamnarece cu o bruma groasa, cum cazuse in acea dimineata a nuntii. Mirele nostru a fost tare relaxat, cum veti vedea si in fotografiile de mai jos cu gatirea mirelui. Asa ca totul a decurs natural si intr-o nota de buna dispoztie si veselie. Am inclus si cateva fotografii cu buchetul miresei si buchetul nasei, precum si lumanarile ce aveau sa fie folosite la cununia religioasa.

Gatirea miresei nunta Bran

Unde au fost realizate fotografiile: Fotografiile au fost realizate acasa la mireasa, care locuieste in Halchiu. Fotografiile au fost o adevarata provocare, pentru ca mireasa s-a imbracat intr-o camera de culoare roz inchis bonbon.

Fotografii cununie civila Bran

Fotografii de la cununia civila care a fost oficiata la primaria din Halchiu.

Fotografii cununie religioasa Bran

Fotografiile de la cununia religioasa care a avut loc in biserica ortodoxa din halchiu. Slujba cununiei a fost savarsita de 3 preoti, o adevarata binecuvantare pentru miri si nasi. Fotografiile de la biserica din Halchiu, le puteti vedea mai jos.

Fotografii de la petrecerea de nunta Bran

Fotografii de la sala de nunta din Moieciu de Sus de la Craiasa Muntilor. Petrecerea nuntii a fost superba, invitatii dansand cum nu am mai vaut de mult. Toti cei 300 de invitati au dansat fara incetare pana la sfarsitul nuntii, ce a fost de vis. Am inclus fotografii de la Craiasa Muntilor cu dansul mirilor, furatul miresei si tortul mirilor.

Nunta Bran. Fotografiile nuntii din Bran de la Craiasa Muntilor, Moieciu. Fotograf nunta Simon. Foto nunta Halchiu. Fotograf nunta Bran.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!