Nunta Q Events Brasov

Nunta Q Events Brasov cu doi miri deschsi, sociabili si cu zambetul pe buze. faceti cunostinta cu Raluca si Marian. Doi tineri frumosi, ce se apreciaza si se iubesc crestineste. Desi locuiesc in Bucuresti de ceva timp, nunta au ales sa o faca aici la Brasov. Nu au gresit sa faca nunta la Q Events Center din Brasov. Desi localul a fost deschis in 2019, organizarea celor de la sala de nunti a fost exemplara. Staff-ul fiind sociabil si deschis, iar chelnerii atenti si amabili. Recomandam aceasta locatie, daca doriti sa va organizati nunta in Brasov.

Nunta Q Events Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: fotografiile au fost realizate in Brasov, la sala de nunti de la Q Events Center.

Cum mirii au facut cununia civila inainte cu 2 luni, am avut suficient timp pentru pregatirile celor doi si pentru nasi. Dupa cununia religioasa, am mers cu totii in parcul noua si am realizat cateva fotografii cu mirii, nasii, parintii si toti invitatii care si-au dorit o amintire cu cei doi miri din aceasta frumoasa zi. Toata lumea s-a ditrat d eminune la Q Events Center, mancarea fiind delicioasa, iar muzica buna.

Muzica se spune ca este sufletul petrecerii. Daca ai o muzica buna la nunta, ringul de dans va fi plin si lumea se va distra de minune la evenimentul tau. De aceea, va recomandam cu drag pe DJ Adi GrecuDJ nunta Brasov.

Nunta Q Events Brasov. Fotografii cu mirele si mireasa Q Events Center de la Calea Bucuresti din Brasov. Fotograf profesionist de nunta din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Dansul mirilor Kronwell

Nunta Kronwell

Fotografii nunta Kronwell Fotografiile nuntii de la Kronwell Ceremonies Bogdan si Andreea au avut nunta in Brasov la hotel Kronwell. O locatie stilata si eleganta pentru organizarea …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.