Bine ai venit pe pagina cu fotografii de la nunta Tess Ballroom din Ghimbav. Fotografiile au fost realizate in ziua nutnii mirilor nostrii Oana si Marius, din Ghimbav. Vei putea vedea fotografii de la pregatirea mirilor, cununia religioasa in aer liber si de la petrecerea nuntii de la Tess Ballroom.

Nunta Tess Ballroom

Unde au fost realizate fotografiile cu pregatirile mirilor: Hotel Ambient, Brasov. Si mirele si mireasa au avut cavaleri si domnisoare de onoare pentru gatirea lor. Mirele a fost ajutat de cei mai buni prieteni, veniti de departe pentru a asista la cem mai important moment pentru Marius. Mireasa a fost imbracata si gatita cu mare atentie de cele mai bune 3 prietene. Fotografiile cu gatirea mirilor le puteti vedea mai jos.

Cununie religioasa in aer liber Tess Ballroom Ghimbav

Mirii si-au dorit ca ceremonia religioasa sa aibe loc in aer liber, in gradina restaurantului Tess Ballroom din Ghimbav. Nu sunt multi preoti care savarsesc Sfanta Taina a Cununiei in aer liber, insa preotul de la jandarmi o face fara probleme. Au avut noroc ai nostrii miri, caci au prin o zi superba. Soarele stralucea din belsug, poate chiar prea tare. Mai jos puteti vedea fotografii de la cununia religioasa in aer liber.

Decoratiuni nunta Tess Ballroom

VEti putea vedea cateva din decoratiunile folosite d emiri pentru sala de nunta de la Tess Ballroom. Poate va veti inspira pentru nunta voastra, sa fie cat mai frumos decorata. Am inclus si fotografii cu verighetele mirilor si cu candy bar-ul.

Dansul mirilor Tess Ballroom Ghimbav

Momentul cel mai emotionat pentru miri este dupa cununia religioasa, primul dans in calitate de sot si sotie. Fotografii de la dansul mirilor de la Tess Ballroom, veti putea vedea mai jos.

Fotografii petrecere nunta Tess Ballroom

Am inclus si cateva fotografii de la petrecerea nuntii, cu cinvitatii din gradina restaurantului, precum si fruratul miresei, negocierea si tortul mirilor.

Nunta Tess Ballroom. Fotografiile nuntii de la Tess Ballroom Ghimbav. Fotografie de nunta de la Ballroom Ghimbav. Foto video nunta Tess.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!