love the dress sampanie si miri

“Sunt omul schimbarilor de cand ma stiu. De cand ma stiu sunt, iata, neschimbat.”

Imi place sa studiez, sa evoluez, sa ma perfectionez neincetat in fotografia de nunta in Brasov, insa fara a ma detasa, fara a ma indeparta de la scop si fara a uita ca, mai presus de toate, sunteti voi, dragi colaboratori.

Numele meu este Marius Pavel si am inceput fotografia in urma cu 9 ani ca o pasiune, ca un vis. Am continuat la fel, insa ceea ce stiam si puteam, trebuia sa fie insotit de un suport tehnic.

Pentru ca am pretentii de la mine, am pretentii si de la serviciile pe care le ofer, de la aparatura pe care o folosesc. In acest scop, pentru ca visele, entuziasmul si imaginatia, sa se concretizeze cat mai frumos, am achizitionat tot ce era nou pe partea profesionala de la Canon.

Lucrurile erau puse la punct pe partea de fotografie, am decis ca e important sa ofer si servicii videografice.

In acest sens, am cautat o persoana la fel de pasionata si entuziasta ca mine. Am achizitionat si pe partea aceasta Canon EOS C100 Mark II si am pornit la drum. Pentru a veni in sprijinul vostru si pentru a scurta timpul de livrare a serviciilor, de editarea foto-video si de grafica pentru albume, precum si de printul acestora, ma ocup tot eu.

Astfel, toate serviciile le regasiti la o singura persoana, apeland un singur numar de telefon.

Vreau sa stiti ca, nu va ofer doar calitate a serviciilor, ci va asigur de buna functionare a evenimentului, de cooperare, de organizare si deschidere la sugestii.

Sunt norocos sa intalnesc atatia oameni minunati ca voi, sunt norocos ca va sunt alaturi in cele mai importante momente si abia astept sa ne revedem, sau, dupa caz, sa ne cunoastem.