Fotografii Langa Semineu Si Bradul Impodobit De Craciun La Brasov (13)

Fotografii langa semnieu si bradul impodobit de Craciun la Brasov cu bebe, mai si tati. Aceste fotografii acasa de Craciun au fost planuite cu mult timp dinainte, chiar din vara, pe cand micutul nostru avea 3 lunite. De atunci mai si tati visau la aceste minunate fotografii de Craciun cand micutul lor prunc va mai creste si va sta singur, singurel in fundulet. Pavel, bebelusul nostru, a fost tare cumintel si aten la fotograful care ii facea cu ochiul si cu blitul.

Fotografii langa semineu si bradul impodobit de Craciun la Brasov

Aceste fotografii langa semineu si bradul impodobit de Craciun la Brasov, au fot realizate acasa la client. Ei au fost cei care s-au ocupat de decorul minunat pe care il puteti vedea in aceste fotografii de mai jos. Tati a fost cel care s-a ingrijit ca in aceste fotografii sa fie in fundal un semneu de poveste, chiar daca acesta a fost realizat din polistiren bine sculptat si vopsit cu spray de teracota. Mami s-a ocupat de minunatele decoratiuni care au umplut fundalul nostru de Craciun , cu luminite si culori vii.

Fotografii langa semineu si bradul impodobit de Craciun la Brasov. Fotografii familie de craciun intr-un decor de basm cu bebe, mai si tati.

Fotografii de Craciun asemanatoare