Sedinta Foto De Craciun In Preajma Bradului (13)

Sedinta foto de Craciun in preajma bradului cu un baietel de un anisor si cu o fetita de 3 ani jumatate. Copilasii au fost tare entuzismati, in special Andrada, care stia ca va primi un baton Kinder dupa sedinta foto de 10 minute. Este greau sa ti un copil intr-un loc, mai mult de un minut fara sa ii promiti ca va primi ceva, fara sa il mituiesti. Andrei, a stat mai cumintel, desi din minut in minut fugea la mami in brate. Este o provocare destul de intensa, insa merita cu prisosinta. Mai ales cand vezi bucurie de pe chipul parintilor cand vad fotografiile cu cei mici de Craciun.

Sedinta foto de Craciun in preajma bradului

Unde au fost realizate fotografiile: acasa la client cu putin ajutor in partea noastra.

Sedinta foto de Craciun in preajma bradului. Fotografii Craciun Brasov. Imagini de sarbatori cu doi copii minunati din zona Brasovului.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.