Botez Brasov

Home » Botez Brasov

Parintii si-au dorit tare mult ca fotografiile si filmarile de botez Brasov, sa fie pline de culoare si bucurie. Sa arate intocmai starea din aceasta frumoasa perioada din viata familiei lor. M-am intalnit cu parintii inainte de botez cu mai bine de o luna, pentru adiscuta detaliile din ziua botezului. Sa vad ce asteptari au, cum isi doresc sa fie fotografiile din ziua botezului.

In ziua botezului am mers acasa pentru a realiza fotografiile cu micuta Ema si fratele ei Sebi. care a fost tot timpul langa noi si a distraso pe micuta lui surioara. Micuta Ema era racita si nu era chiar in apele ei, asa ca Sebi a fost de un real ajutor. Fotografiile frumoase cu Ema de mai jos, sunt si meritul lui. Mai jos veti vedea fotografii cu Ema si Sebi, cu nasii si parintii. Toate fotografiile au fost realizate acasa in Brasov.

Fotografii botez Brasov cu micuta Ema

Fotografii de acasa cu micuta care urma sa fie increstinata. Am folosit o patura crem, pentru a crea un cardu neutru pentru realizarea fotografiilor.

Fotografii de la biserica cu botezul micutei Ema

Parintii au ales ca Ema sa fie botezata la biserica ortodoxa cu hramul „Sfanta Parascheva” din centrul istoric al Brasovului. In grupul de fotografii de mai jos, veti putea vedea foto de la botezul din biserica.

Candy bar botez Brasov

Cateva fotografii cu dulcurile de la candybar-ul realizat chiar de mama micutei botezate. Prajiturile pe langa faptul ca au aratat foarte bine, gust a fost nemaintalnit. Un gust de casa. Parca bunica mea facuse prajiturile. Ne-au adus aminte de bunica aceste bune prajituri. Va invitam sa savurati aceste delcioase fotografii cu candy bar-ul de botez din Brasov realizate de fotograf brasov. Petrecerea botezului s-a desfasurat la pensiunea 3 stejari in zona Dambul Morii de langa Brasov.

Fotografii cu ursitoarele de botez si tortul

Ce petrecere de botez este completa fara ursitoarele de botez. Acestea vin parca din vis sa ii urseasca numai de bine micutei botezate. Ema a fost binecuvantata cu cele mai frumoase urari si dorinte de bine pentru viitor. Fotografii cu ursitoarele de botez si invitatii de la botez, le puteti vedea mai jos. De asemenea am inclus si cateva fotografii cu tortul de botez.

Botez Brasov. Fotografii de botez cu beb in ziua botezului in Brasov. Fotograf botez BRasov. Fotografiile botezului din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!